Mijn eerste (bijna) reisverhaal
Hoihoi!
Zo, hier ben je dan, op mijn reisweblog!
Morgenochtend, vrijdag 20 januari start ik mijn trip op Schiphol, om 10 over 10 vertrekt het vliegtuig richting Buenos Aires.
Vier maanden zal ik rondreizen door Zuid-Amerika, met een heerlijk begin op een bekende plek. Hoelang ik in Buenos Aires zal blijven ga ik nog zien, maar na een paar nachten bij een oude bekende en een week in een 'Artie' hostel zullen we zien waar ik mijn route voortzet.
Ik denk wel dat je over een maandje mooie Carnval foto's uit Rio kunt verwachten..en wie weet zie je daarna wel heel veel water, rotsen en andere natuur...
Vanaf nu zul je dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest!
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je met me meereist!
Liefs en knuffels,
Anouk,
nu nog vanuit Amsterdam
Jeeeej! Ik ga je volgen! Leuk leuk leuk! Kus
Ja! Ik ga je ook volgen! Wiehoeee
Leuk Anouk!
Veel plezier met je reis.. ik ga het zeker in de gaten houden!